Categorieën
Uncategorized

Voorbereiding demonstratie Den Haag

We zijn nu begonnen met het versturen van de aankondiging van de demonstratie op 29 april naar de kranten. Dit is de eerste maal dat er in Nederland gedemonstreerd gaat worden voor het terughalen van de vrouwen  en kinderen. Vreemd eigenlijk dat dit in Nederland nog nooit eerder gebeurd is, want in landen als België en Frankrijk zijn de ouders van de vrouwen al veel eerder de straat op gegaan.

De demonstratie wordt gehouden bij het CDA kantoor, Buitenom 18 in Den Haag, en hij begint om 14.00 uur. Hij is bedoeld om de aandacht te vestigen op de tegenwerking van het CDA bij het terughalen van de vrouwen en kinderen. Dit is een van de oorzaken waardoor Nederland nog geen initiatieven daartoe genomen heeft. Wanneer het CDA om zou gaan, is er een meerderheid in de Tweede Kamer voor terughalen. Het CDA heeft dus de sleutel tot terughalen in handen. Vandaar dat wij er juist bij deze partij op aandringen om zijn morele waarden in de praktijk te brengen. Ons motto voor de demonstratie is daarom: CDA – DENK EENS NA! 

Het CDA kantoor heeft ons gevraagd de demonstratie af te lasten vanwege het gevaar van corona besmetting. Ik heb ze verteld dat dit voor ons geen reden is om de demonstratie af te blazen; daarvoor is de nood van de vrouwen en kinderen in Syrië te hoog. Wel zullen we natuurlijk alle corona maatregelen in acht nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *